DOC @ Bucureşti | Ro Hip Hop - promovare stiri din hip hop-ul romanesc
Descarcă FireFox !

DOC @ Bucureşti

04

/

oct.

2011

Scris de:

CiCi

Categoria:

Evenimente

Duminică, pe 16 octombrie, la ora 21:30, DOC lansează cel de-al doilea album solo, intitulat “Lucrare de control“. Lansarea va avea loc la Silver Church, în cadrul unei prestații live care se anunță plină de energie, ca dealtfel toate show-rile marca Facem Records.

Cu atât mai mult cu cât, alături de DOC, vor mai urca pe scenă: VD, Deliric 1, Nwanda, Cedry2k, Aforic, High Jet, Rimaru, Coae, Motzu, Maximilian, Junky, What’s Up, Don Baxter și Faibo X – un număr impresionant de invitați cu care Doc a colaborat de-a lungul carierei, unii dintre ei fiind prezenți și pe cel mai recent material al artistului.

Accesul publicului la eveniment se va face începând cu ora 21:30, iar prețul intrării va fi de 25 RON. Warm-up-ul va fi asigurat de Chill Will.

Până la lucrare, Doc își invită ascultătorii să rapcapituleze, ascultând mixtape-ul lansat recent alături de băieții de la Chronic (DJ Grigo, Chill Will, Tecko Starr) – o colecție de melodii mai vechi unreleased, piese exclusive, freestyle-uri și colaborări. “CHRONIC prezintă DOC – Rapcapitulare” poate fi downloadat gratuit de aici.

Link-ul de Facebook pentru eveniment este aici.

Sursa.